Nya rekryteringar inför säsongen 2017

Posted on Posted in 692 news

Ett stort och varmt välkomna till alla nya killar och tjejer som valt att jobba tillsammans med 692SSA för att få chansen att studera och spela fotboll på college i USA.
Vissa processer är i stort sett klara men de flesta är i full rullning och ungdomarna är igång med att plugga inför SAT/ACT och TOELF-testet.
Här följer en kort presentation av spelarna:
Det finns fortfarande möjlighet och tid att ansöka till skolor och vi har tränare som skriker efter svenska spelare så tveka inte att fylla i en intresseanmälan här på hemsidan.

Konrad Gustafsson
Innermittfältare från Rynninge IK som följde med 692SSA till Florida under sommaren 2015 där han imponerade stort och har nu alltså valt att ta steget ut och låta oss hjälpa honom. Välkommen Cap!
img_0998

——————–

Kalle Westdahl
Keeper från Örebro SK. En oerhört talangfull målvakt med erfarenhet av A-lagsfotboll med ÖSK. Vi ser fram mot att följa din framfart borta i staterna. Välkommen Kalle!
img_0999

——————–

Elliot Funck
Ettrig innermittfältare från IFK Kumla. Elliot är en nygammal bekantskap för 692SSA. Har tidigare gjort en kort sejour på University of Mobile. Välkommen igen säger vi till Elliot!
img_0997
——————–

Khaibar Khisrawi
Ytterspringare från Borås. Khaibar deltog i 2016 års showcase i Daytona Beach och fick intresse från en Floridaskola. Håll utkik på hemsida för hur detta utvecklas. Välkommen Khaibar!
img_1009

——————–

Simon Lindholm
Väldigt kvick yttermittfältare som idag spelar för Värmdö IF i Stockholmstvåan. Vi är väldigt spända på att se hur du kommer springa sönder försvar på college i USA. Välkommen Simon säger vi!
img_0996
——————–

Olle Karlsson
Otroligt passningskicklig defensiv mittfältare som huserar i Rynninges blå-vita dress. Varmt välkommen Olle!
img_1034

Vi har fler spelare på ingång och det ser ut som vi kommer skicka rekordmånga i år vilket är otroligt kul. Det finns alltid plats för fler så vill du spela fotboll på college i USA så gör en intresseanmälan idag.

/692-redaktionen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.