Scott MacNeill tillbaka i Sverige

Posted on Posted in 692 news

Förra årets inspirationskvällar som 692SSA arrangerade där Scott MacNeill inspirerade och utbildade ungdomsledare i Örebro Län är nu tillbaka. 29-30 mars 2017 så arrangerar återigen 692SSA tillsammans med SISU Örebro län en fortsättning på förra årets succé.

forelasning3

Det första passet kommer börja med en kort repetition från förra året för att nya ledare ska fatta galoppen direkt. Sedan kommer både teoripass och en praktiskt del, tillsammans med en övningsgrupp, att fylla de här två dagarna där vi får lära oss hur engelska proffsklubbar jobbar efter en röd tråd för att utveckla ungdomar till att bli bättre fotbollsspelare men också bättre samhällskaraktärer.

Vi i Sverige har mycket att lära av den engelska fotbollskulturen och nu har vi i Örebro län chansen att få lära av en av de bästa. Scott har tidigare jobbat för många professionella klubbar men är nu alltså Head of Coaching i Blackpool FC, där han är överhuvud för alla lag och dess tränare från pojklag upp till U23-laget.

img_0396

Till dessa dagar kan alla föreningar som är kopplade till SISU få ekonomisk hjälp. För mer information så tar man helt enkelt kontakt med sin SISU-handläggare så kan dem berätta mer. Man kan boka hur många platser man vill.

Tiderna är preliminära men kommer ligga på kvällstid, ca 17:00-21:00. Vi hoppas på stor uppslutning!

Välkomna önskar 692 Scandinavian Scouting Agency

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.