Hechas säsong förstörd av skador

Posted on Posted in Hecha Khalifazada

Hecha Khalifazadas debutsäsong blev inte riktigt som han hade tänk sig. Fem matcher blev det totalt enligt statistiken på hemsidan. Northeast Texas Community College gjorde dock en stark säsong med 9 segrar, 7 förluster och 2 oavgjorda. Största vinsten kom mot SW Christian College där man krossade motståndet med hela 9-0.

img_1166

Ett tecken på att Hecha spelar i ett bra lag är att de nyblivna vinnarna av NJCAA division 1, Tyler College, fick en tuff match mot NTCC där det stod 0-1 långt in i matchen och Tyler kunde avgöra i slutet. Inte många lag som spelar jämnt mot landets bästa NJCAA-lag.

Hecha har fått ägna mkt av sin tid i gymmet men har enligt ledarstaben en ljus framtid på skolan och i laget. Nästa år vill de bygga laget runt några av spelarna och där Hecha är inräknad som en nyckelspelare – om han får hålla sig frisk och hel.

Säsongen kunde avslutas med att Hecha och hans vapendragare Mohamed Hussein, som då spelade slutspel med sitt Daytona State i just Texas, fick träffas och hänga ett par kvällar. Sånt är säkerligen uppskattat när man varit så långt ifrån sina nära under en lång tid. Se bild nedan.

img_1167

Vi ser fram mot att se var detta leder och hoppas Hecha kan hålla sig ifrån sjuksängen från och med nu.

/692-redaktionen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.