”Mojjs” egna ord efter säsongen

Posted on Posted in Mohamed Hussein

Daytona hade sitt första år med fotboll och många förväntade sig inte mycket av oss. Min första tid här i staterna har varit riktigt bra. Säsongen har varit lång och tuff, vi har spelat många matcher och har gjort det bättre än många trodde.

dsc_soccer

Tränaren har värvat ihop ett riktigt bra som blev samspelta direkt under försäsongen. Innan jag kom hit så visste jag att laget skulle vara ett bra lag men blev överraskade av hur många som höll en bra nivå både på och utanför planen. Allt runt fotbollen är så professionellt och sköts på ett riktigt bra sätt. Tränaren vi har vet hur det är och vinna och detta hjälpte oss mycket under säsongen, och när vi vann vår conference och sedan vann vår region.

img_0929

Laget har många som är freshman vilket betyder att de flesta kommer vara kvar nästa år och med några nya spelare som kommer komma in så kommer gå ännu längre nästa år. Hoppas på att 692ssa ska få hit några andra från Sverige. Detta år har vi bevisat för alla som tvivlade på oss att vi är ett bra lag och nu har vi satt ribban högt och nästa år kanske vi kommer närmre National championship.

fullsizerender-4

För min egen del så har säsongen vart riktigt bra, Jag har fått spela bakom anfallaren vilket jag har njutit av och hjälpt laget med assist och mål. Tränaren har varit nöjd med mig vilket han har sagt och jag har spelat nästan alla matcher förutom någon match då jag va skadad. Vill bara säga stort Tack till 692ssa för att de hjälpte mig till Daytona, en underbar skola, ett riktigt bra fotbollslag och en fin stad.

Vid pennan, Mohamed Hussein

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.