Aladdin sammanfattar säsongen

Posted on Posted in Aladdin Elfares

Det är sjukt hur fort tiden går, och att man redan har spelat två av fyra säsonger är skrämmande. Så nu tänkte jag sammanfatta mitt andra hår i USA.
Försäsongen här är jobbig, men detta år var tuffare än vanligt. Då förra året vi hade en dålig säsong, så skulle vår Coach se till att detta ska bli ett bättre år. Och det vart det verkligen! Vi började lite knackigt i början men desto längre säsongen gick desto bättre vart vi!

img_0911

Säsongen började bra för min del och gjorde mål de fyra första matcherna, vart man of the match de tre första matcherna och vart utsedd till ”Athletic player of the month” av SPC credit union. Efter denna start så rullade allt på och jag slutade på 10 mål och en assist, vilket va 3a i skytteligan och 4a i poängligan!

img_0836

Lagmässigt så hade vi ett rekord på 7-7-2 i slutet av säsongen. Vi nådde vårt mål som va att gå till slutspel och vi skrev historia när vi gick till semi-final, då inget annat lag har gått dit sen vi böt conference. Bytet av conference har verkligen gjort det tuffare för skolan att ha ett bra rekord, och jag tror ingen kan säga emot att The South Atlantic Conference är den bästa i landet, då vi har 3 lag som är rankade top 25 i landet, vilket ett av dom är rankade nummer 1 i landet.
Annars så gick vi till semi final och slutade delad trea i serien, vilket är något ingen trodde på!

I slutet av säsongen så fick jag äran och blev uttagen i South Atlantic Conference Second Team, och blev även uttagen i South Atlantic All Conference Tournament Team. Vilket är sjukt kul som tyder på att man har haft en bra säsong.

msoc_all_conference

Som en sammanfattning på säsongen kan jag säga att jag är nöjd med min säsong, men nöjdare med lagets säsong. Nu så har jag haft 3 veckors uppehåll och nu blir det tillbaka till hård träning igen. Ska bli intressant och se vad som händer nästa år då jag måste ta ett beslut om det blir att stanna kvar i tryggheten och Coker, eller om man vill få nya utmaningar och gå till en Divison 1 skola. Det är bara vänta och se.

img_1292

Tack för mig och jag hoppas alla har en God jul och gott nytt år!

Vid pennan, Aladdin Elfares

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.