FÖRETAGSFOTBOLL

2017 med 692 Scandinavian Scouting Agency - Vi bryr oss om Kumla

Är du och dina arbetskamater redo för en dag med fotboll? På Kumla IP den 3 Juni hoppas vi på strålande väder och bra stämning.

2016 års upplaga av Företagsfotbollen blev en succé. Med 20 hungriga lag så korade vi Butikskonsult som vinnare. Kommande företagsfotboll kommer att se lite annorlunda ut och uppbyggt för ännu fler lag. 32 lag blir maxgränsen 2017 och det kommer att finnas tillgång till fyra planer istället för två planer som förra året.

Kvällen kommer att spenderas i Goda Rums växthus som redan är abonnerat. De har utlovat en lika härlig buffé med mer musik och fest än senast. Anmälan för deltagande här görs också till 692ssa. 

Tid och plats är idrottsparken i Kumla den 3 Juni 2017 mellan 08:00 - 17:00 och Goda Rum-festen från 18:00

Vi har redan några företag anmälda men har plats för fler. Anmäl ditt intresse redan idag till:

Pontus Rosén
0735261338
pontus.rosen@692ssa.se

Robin Rosén
0709581694
robin.rosen@692ssa.se

Alla deltagare i laget behöver INTE arbeta på företaget som ni representerar, däremot behöver minst en vara anställd och vi ser gärna att ni är fler.

Priser:
1a pris - Meddelas senare
2a pris – Meddelas senare
3e pris – Meddelas senare

Anmälningsavgift
3000 :- /lag, varje företag får anmäla fler lag om man vill

Företagsfotbollen hålls på Kumla IP. Det kommer finnas en stor läktare för åskådare att ta del av den här dagen. Kiosk och grill kommer finnas för lunch och fika. Utmärkelser kommer sporadiskt delas ut under dagen. Vi har i dagsläget fyllt halva kvoten av lag att ha med. Det finns utrymme för fler. Passa på att delta i länets billigaste men också bästa företagsfotboll.

Vill man ha sitt eget matchställ?
Då kan man beställa detta i samband med anmälningen. Man får ett snyggt matchställ till en billig peng. Olika varianter finns i olika prisklasser. Ta kontakt med oss på något av de nummer som skrevs ovan för ytterligare information.

Vi välkomnar både spelare, ledare och publik, stora som små till detta event och hoppas vi får en härlig dag tillsammans.

Intresserad att delta? Fyll in formuläret så hör vi av oss så fort vi kan!

 

 

ANMÄLAN

10f5c144f2-ifkkumla_mariestad_001_edited1