FÖRETAGSFOTBOLL

2018 med 692 Scandinavian Scouting Agency - Vi bryr oss om Kumla

Är du och dina arbetskamater redo för en dag med fotboll? På Kumla IP den 19 maj hoppas vi på strålande väder och bra stämning.

2017 års upplaga av Företagsfotbollen blev en succé. Med 20 hungriga lag så korade vi Skogstorp som vinnare. Kommande företagsfotboll kommer att se lite annorlunda ut och uppbyggt för ännu fler lag. 32 lag blir maxgränsen 2018 och det kommer att finnas tillgång till fyra planer istället för två planer som förra året. 

Tid och plats är idrottsparken i Kumla den 19 maj 2018 mellan 08:00 - 17:00.

Vi har redan några företag anmälda men har plats för fler. Anmäl ditt intresse redan idag till. Mer information om fest kommer.

Pontus Rosén
0735261338
pontus.rosen@692ssa.se

Robin Rosén
0709581694
robin.rosen@692ssa.se

Alla deltagare i laget behöver INTE arbeta på företaget som ni representerar, däremot behöver minst en vara anställd och vi ser gärna att ni är fler.

Priser:
1a pris - Meddelas senare
2a pris – Meddelas senare
3e pris – Meddelas senare

Anmälningsavgift
3500 :- /lag, varje företag får anmäla fler lag om man vill

Företagsfotbollen hålls på Kumla IP. Det kommer finnas en stor läktare för åskådare att ta del av den här dagen. Kiosk och grill kommer finnas för lunch och fika. Utmärkelser kommer sporadiskt delas ut under dagen. Vi har i dagsläget fyllt halva kvoten av lag att ha med. Det finns utrymme för fler. Passa på att delta i länets billigaste men också bästa företagsfotboll.

Vill man ha sitt eget matchställ?
Då kan man beställa detta i samband med anmälningen. Man får ett snyggt matchställ till en billig peng. Olika varianter finns i olika prisklasser. Ta kontakt med oss på något av de nummer som skrevs ovan för ytterligare information.

Vi välkomnar både spelare, ledare och publik, stora som små till detta event och hoppas vi får en härlig dag tillsammans.

Intresserad att delta? Fyll in formuläret så hör vi av oss så fort vi kan!

ANMÄLAN

10f5c144f2-ifkkumla_mariestad_001_edited1