Spela fotboll på college i USA!

Kolla in våra spelare och deras upplevelser när dom nått sin dröm med att spela fotboll och studera på ett amerikanskt college.

STARCARDS

Våra fotbollsspelare får sina egna starcards och vi kommer inom kort presentera dom här!

Kommer snart!

VARFÖR SKA DU VÄLJA 692SSA?

Det finns flera anledningar. Vi har ett företag som från början bestämt oss för att ge så mycket av oss själva och våra tjänster till dig som spelare. Vi har aldrig fokuserat på kvantiteten av spelare utan för oss är det viktigt att kunna arbeta så tätt som möjligt med dig.

Vi vill ge dig bästa förutsättningar för att ha en magisk vistelse i USA. Vi kan därför stoltsera med att alla våra spelare har hamnat på platser vi tillsammans varit nöjda med. Antingen längst kusterna, nere i värmen eller i städer där det finns saker att göra.

Vistelsen i USA ska handla om mer än idrott och skola. Vi har dessutom varit väldigt framgångsrika med scholarships till spelare och vi vill inte att spelare ska behöva betala för mycket för att åka iväg. Vi har dessutom fått fina recensioner från spelare som åkt via oss.

Under 6 år har över 100 spelare åkt med oss till USA för deras äventyr och vi älskar att följa spelare när de är på plats.

Vi har dessutom marknadens lägsta förmedlingspris.

Stor kontaktbas

Vill man spela fotboll på college så sätter vi dig i kontakt med tränare i USA och vi har en stor kontaktbas när det gäller just fotboll på college. Vi har kontakter på samtliga nivåer, både på elitnivå till rekreationsnivå och över hela landet. Vi har flest spelare i de södra delarna av Amerika.

Konkurrenskraftigt pris

692SSA har en vision att så många som möjligt ska få möjligheten att studera och spela fotboll på college i USA och därmed kan vi lägga vårt pris lägre än våra konkurrenter. Ta kontakt med oss i dag så går vi igenom detta mer.

Uppdaterade & utbildade

Vi är fullt uppdaterade och utbildade i den process som alla studenter som väljer att studera i USA behöver gå igenom, vilket gör oss till ett perfekt val för dig.

Rätt stipendium

För idrottare är det viktigt att hitta rätt kombination av nivå på studerande och på den idrott du utövar och att få hjälp att hitta de bästa möjliga stipendierna. Det är viktigt för att att din framtid blir som du tänkt dig. Vi har märkt att spelare som går via oss får bästa möjliga ekonomiska dealen och hamnar på attraktiva platser.

Alltid tillgängliga

Vi finns alltid tillgängliga och hjälper dig med frågor du inte förstår. Vi leder dig i rätt riktning tillsammans med din tränare. Håller nära kontakt med dig och uppdaterar din familj och vänner. Vi arbetar med metoden att kunna ge svar på några minuter och det är något som vi gärna stoltserar med.

Din framtida plats

Att flytta till USA ska vara en häftig upplevelse. Vi kan med stolthet säga att alla våra spelare bosätter sig på bra platser, antingen i storstäderna, södra delarna med sol och värme eller längst kusterna. Detta är något som vi unikt arbetar väldigt hårt för när vi arbetar med våra klienter. Vi ser till att ha en väldigt personlig kontakt och vår arbetsinsats ska ej ifrågasättas.